Kinepolis On Tour, het gloednieuwe concept van Kinepolis, bleek afgelopen maand een groot succes. In juli ontving Kinepolis 7.800 wagens, verspreid over de drive-in locaties in achtereenvolgens Maldegem, Bilzen, Brussel, Durbuy en Brugge.

Deze maand zijn filmliefhebbers ook welkom in Machelen, Luik en Harelbeke voor een buitengewone drive-in filmervaring.

Na enkele maanden binnenblijven kwamen we allemaal massaal uit ons kot en brachten heel wat onder jullie een bezoek aan het gloednieuw concept van Kinepolis: Kinepolis On Tour!

Zo kon je je wagen de voorbije maand parkeren in de idyllische velden van Maldegem of in de schaduw van het magische kasteel van Alden Biesen in Bilzen, om van een film te genieten op het grootste mobiele LED-scherm ter wereld.

Kinepolis On Tour mocht de voorbije maand 7.800 wagens ontvangen verspreid over 65 voorstellingen, waarvan 90% van deze bezoekers nadien ook aangaf nog deze zomer te willen terugkomen voor een voorstelling.

In augustus staan er drie nieuwe locaties op het programma: Machelen, Luik en Harelbeke. De beleving is ook volledig aangepast aan de meest recente Corona-maatregelen. Zo worden er per voorstelling nog maar 100 wagens toegelaten.

Het concept is nog steeds volledig Corona-proof. Je komt aan met je eigen wagen en verlaat die enkel voor een toiletbezoek. Een mondmasker is verplicht wanneer je in contact komt met het personeel ter plaatse of bij elke verplaatsing buiten de wagen.

Op kinepolis.be/ontour vind je alle info wat betreft de locaties, programmatie en online voorverkoop.

Grootste mobiele LED scherm ter wereld

In alle veiligheid samen van een film genieten in een indrukwekkend openluchtkader is met Kinepolis On Tour gemakkelijker dan ooit. Elke dag voorziet het event tot drie keer toe plaats voor 100 wagens.

Met een toegangsticket van slechts 25 euro per wagen krijgen bezoekers genoeg om hun ogen uit te kijken. Genieten van subliem beeld gebeurt uiteraard in ware Kinepolis-stijl, dankzij het grootste mobiele LED scherm ter wereld. Dat scherm meet 16 meter op 9 meter en laat elke scène haarfijn overgaan in het Belgische decor.

Ter plekke kan je online drank en snacks aankopen en met je smartphone betalen. Deze worden nadien tot aan je auto gebracht.